Team Sportia

Medlemsinfo

Trimtex webshop har nu öppnat

Hej !Nu är webshopen öppen. Den stänger 15/2 med förväntad leverans vecka 13.Info:

Gå in på sida:
www.trimtex.se/customer/IKHP 

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord (vänligen uppmärksamma att vi har lanserat en ny webshopslösning så eventuellt gammalt e-mail/lösen man haft sedan tidigare fungerar inte att logga in på i denna nya webshopslösning – då måste man skapa nytt konto)

Alt 2: Skapa nytt konto (detta gäller de allra flesta då webshopslösningen är ny och det är inte så många som registrerat sig ännu)När man loggat in/skapat nytt konto så kommer det upp en ruta ”Teamkod för inloggning*” där fyller man i teamkoden: IKHP och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.

Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

Lycka till !

Resultat av hjärtstudie på IKHP-ungdomar

Under hösten 2013 – våren 2015 deltog ett flertal ungdomar i IKHP (13-19 år) i en studie, där de på Klinisk Fysiologi, Ryhov undersöktes med ultraljud på hjärtat, lämnade ett blodprov och gjorde ett maxtest på löpband. Nu har de första resultaten blivit publicerade. De visar att ungdomar som sedan flera år tillbaka tränar uthållighetsträning 5-7 dagar/v har större både förmak och kammare än kontrollgruppen (kontrollgruppen är ungdomar som tränar 0-1 dag/v), samt en ökad högerkammarfunktion. Alla värden är inom normalgränserna. Denna nya kunskap kommer att vara användbar som referensmaterial vid hjärtundersökningar på ungdomar som tränat mycket under många år. Härmed har det alltså påvisats att ett s.k. ”idrottshjärta”, en fysiologisk anpassning av hjärtat pga flerårig uthållighetsträning, kan utvecklas redan i tonåren (att detta sker hos vuxna är något man sedan länge känt till).

Länk till hela artikeln: http://ehjcimaging.oxfordjournals.org/content/ejechocard/early/2016/07/12/ehjci.jew150.full.pdf

Ytterligare artiklar från samma datainsamling planeras, bl.a. beskrivning av immunförsvaret (utifrån analyser av blodproven) och hjärtats fysiologi efter det maximala löptestet.

Stort tack till alla medverkande!                                                                                                                                                                  

Frågor eller ytterligare information: louise.rundqvist@ju.se

 

Vårruset--Kuvertpackning 18-20/4

Hej !

På Måndag drar kuvertpackningen i gång enligt bif. funktionärsfördelning per sektion.

KUVERTPACKNING 18-20 APRIL

Hör av er vid frågor eller funderingar !

Mvh Micke, IKHP-kansliet och ansvarig för packningen

Nu bygger vi om IKHP-stugan

Nu är vi igång med ombyggnation av IKHP-stugans servering, etapp 1. En planskiss på hela ombyggnationen ser ni i bifogad skiss.

Etapp 1 består av utflyttning av kapprummet ett par meter och rivning av det befintliga. Handikapptoaletten kommer att utökas och vi kommer att bygga en toalett ytterligare för icke-handikappade. Utöver detta så kommer övre serveringsplan att byggas ut på den befintliga balkongen.  Radiatorer, fönster, tak, golv, lampor och trappräcken och liknade kommer att bytas ut.

På nedre plan kommer fönster och radiatorer att bytas ut. Även spisen rivs.

Ytan i köket kommer att utökas och inventarierna i detta kommer att bytas ut. Vissa delar i köksprojektet  kommer att genomföras av våra egna medlemmar.

Byggherre för etapp 1 är Tenhults bygg AB.

Genom åren har enbart sporadiska underhållsarbeten genomförts i stugan så behovet är stort för uppfräschning. Ambitionen från IKHP:s styrelses sida är att vi skall öka attraktionskraften för flera uthyrningar i anläggningen. En del  i marknadsföringsarbetet av den ”nya IKHP-stugan” är att vi jobbar på att ta fram en egen hemsida för IKHP-anläggningen. Mera information om detta kommer längre fram. För dom som vill skänka en slant till eller sponsra bygget så kan ni kontakta Mikael på kansliets e-post: kansli@ikhp.se

Bemanning - Vårruskvällen 7/5 Uppdaterad 4 maj.

Bifogat hittar ni bemanningslistorna för personalen i Knektaparken  

MÅLFÅLLA                                    KNEKTAPARKEN - ÖVRIGA UPPGIFTER

Frågor besvaras av Marianne och Ingrid på e-post eller telefon. Marianne  (tel .144756/mob. 0736589948, e-post: mariannelindgren48@hotmail.com) eller Ingrid  (tel. 138625 /mob. 0701315010, e-post: bgi.ohlund@gmail.com)

Flaggvakter kontaktas av ansvarig inom friidrottssektionen och vätskekontroller kontaktas av ansvarig inom skidsektionen. Alla funktionärer hjälps åt att plocka undan efter arrangemanget. Om någon händelsevis skulle bli arbetslös under Vårruskvällen så kontaktar man kansli-Micke så sätter han er i arbete. Han finns mestadels i informationen men kan vara ute på flera ärenden. Ni når honom i så fall på mobil: 0706-060041.

Alla funktionärer hälsas hjärtligt välkomna för en kväll i hälsans och samvarons tecken !!

 

Picknickpackning - VårRuset

Tisdag (5/5) kl.17.00 så genomförs picknickpackningen av Vårruskassar på Frigoscandia. Sektionsbemanningen framgår av bif. lista. SEKTIONSBEMANNING

Hör av er till Micke på IKHP-kansliet vid frågor eller funderingar. Ni når honom på e-post: kansli@ikhp.se eller tel. 0706-060041.

Välkomna !!

Hälsningar Vårruskommittèn

Frigoscandia ligger här: Här packar vi picknicken.

Copyright © 2011 IK Hakarpspojkarna • Norra Klevaliden • 561 93 Huskvarna
Tel: 036-13 30 54 • Bankgiro: 920-2987 • Swish-nummer: 1233930344 • E-post: kansliikhp.se

Medlemsinloggning | Webbplatsen använder cookies