Team Sportia

Medlemsinfo

IKHP behöver din hjälp på Ironman Jönköping!

Skapad February 09 2016 kl 12:28 PM

IKHP har fått den stora äran att arrangera Ironman 70.3 i Jönköping. Det är det blott andra Ironmantävlingen i Sverige och intresset är mycket stort för denna tävling. Klubben behöver nu din hjälp som funktionär på tävlingsdagen den 10 juli.

Ironman är ett arrangemang för hela IKHP!  Du väljer själv vilken sektion du vill företräda och av värdet på ditt arbete går sedan en klar majoritet till din sektion. Det gäller även om du lyckas locka med anhöriga, bekanta, arbetskamrater osv som inte är medlemmar i klubben.  Med andra ord har du nu en riktigt bra möjlighet att bidra till din sektion!

IKHP får en fast summa för att arrangera tävlingen och vill därför se till att så stor summa som möjligt stannar inom klubben genom egna funktionärer istället för att ”hyra in” funktionärer från andra föreningar. Uppslutningen inom klubben har dock varit svag såhär långt och vi måste nu få in fler anmälningar så vi kan undvika att lägga ut allt för många funktionärsroller till andra föreningar som redan insett vilken bra möjlighet detta är.

Om du inte redan anmält dig så anmäler du din insats via mail till Filip Ossiansson på filip.ossiansson96@gmail.com  Senast 7 mars! (OBS! Även definitiva förhinder är vi tacksamma om du meddelar så vi får bättre överblick)

I anmälan var vänlig ange: namn, ålder, kontaktuppgifter, vilka dagar ni kan hjälpa till (tävlingsdagen är söndag 10 Juli men även veckan innan finns mycket arbetsuppgifter) samt om ni har specialkunskaper som kan komma till användning. 

 

« Tillbaka

Copyright © 2011 IK Hakarpspojkarna • Norra Klevaliden • 561 93 Huskvarna
Tel: 036-13 30 54 • Bankgiro: 920-2987 • Swish-nummer: 1233930344 • E-post: kansliikhp.se

Medlemsinloggning | Webbplatsen använder cookies