Team Sportia

Nyheter

Berlin Halvmarathon

Skapad November 01 2012 kl 1:17 PM

Som vanligt kommer klubben anordna resa till Berlin Halvmarathon i vår. Loppet går den 5:a april och sista anmälan är inte förrän den 12 mars. Det finns dock goda skäl att tro att loppet kommer att bli fullsatt långt innan den 12 mars, varför den som vill vara säker på att åka med bör anmäla sig snarast. Redan nu är minst 15000 av de 34000 platserna bokade.

Den som vill vara med måste själv göra anmälan på loppets hemsida. Anmälan görs här

Berlin Halvmarathon har blivit en årligt återkommande tävling som vi valt att åka på och som varit ett riktigt roligt äventyr varje vår. Banan är flack och inbjuder till bra tider i ett vanligtvis ganska behagligt väder.

Hårda fakta
Resan kommer som vanligt att göras från fredag eftermiddag till söndag (hemma natten mot måndag), men finns det intresse så kan vi även tänka oss att vissa åker hem ett dygn senare. Klubben ordnar med resa och boende (en natt på båt och en natt (alt två nätter) på hotell i Berlin). Exakta restider kommer när tider för båt mm är klart. Kostnaden för detta kommer preliminärt att bli

- ca 1700 kr (hemresa söndag) för klubbmedlemmar som hjälper till som funktionärer på friidrottssektionens arrangemang
- ca 2000 kr för övriga klubbmedlemmar.
- ca 2300 kr för icke klubbmedlemmar.

För den som vill stanna kvar till på måndag läggs ytterligare kostnad för en natts boende till på priset. Om någon önskar enkelrum kommer även detta att innebära en merkostnad.

Den som vill följa med på resan anmäler detta till Andreas Agelii, andreas_agelii@hotmail.com, senast den 15 december. Observera att anmälan är bindande och kostnaden ska betalas in på klubbens bankgiro i förväg (vi meddelar när). Endast i de fall avbokning av hotell och eventuell buss/bil kan göras kommer återbetalning att ske vid avhopp. Information om inbetalning kommer att göras senare. Anmäl om du vill stanna ytterligare en dag.

« Tillbaka

Copyright © 2011 IK Hakarpspojkarna • Norra Klevaliden • 561 93 Huskvarna
Tel: 036-13 30 54 • Bankgiro: 920-2987 • Swish-nummer: 1233930344 • E-post: kansliikhp.se

Medlemsinloggning | Webbplatsen använder cookies