Team Sportia

Medlemsinfo

Funktionärsuppgifter 2019

Skapad April 13 2014 kl 7:00 PM
Vi har ett mycket spännande år framför oss med bland annat många roliga tävlingar och arrangemang. Nu gäller det att se till så att vi har funktionärer på alla dessa.

För att klara detta har vi ju satt ett system som innebär att alla som deltar i verksamheten förväntas ställa upp som funktionär ett visst antal gånger enligt följande:

Ålder på aktiv
Antal funktionärstillfällen
 
7-9 år (grupp 1a och 1b)
2 gånger per år

10-14 år (grupp 2, 3 och 4)
3 gånger per år
Gäller per familj
15-  år (grupp 4 grupp 5) 4 gånger per år  
Löpare 3 gånger per år  
Veteraner
2 gånger per år
 

Inom kort kommer vi att dela ut funktionärsuppgifter till alla nuvarande aktiva. Innan vi gör det så har man dock chansen att nu i förväg meddela om det finns något datum som absolut inte passar. Följande arrangemang är aktuella för detta år.

 

Datum
Tävling/arrangemang Arrangör
22 april Varvetmilen Jönköping  Sektionen 
4 maj Junespelen  Sektionen 
15 maj
Vårruset
IKHP
25 maj
Lag-UDM
Kretsen
28 maj Knatteknatet Sektionen 
4 juni
Råslättspelen
Kretsen
5 sept Stafesten för Unicef
IKHP
19 okt John Bauer Trail Run  Sektionen Till detta tillkommer några Kretsmästerskap men de löser vi tillsammans när det blir dags.

Det är naturligtvis ytterst viktigt att vi kan hjälpas åt och dela på ansvaret för dessa tävlingar så långt det är möjligt. Det är grunden för att vi ska ha råd att bedriva den förhållandevis billiga verksamheten som vi har. Störst funktionärsbehov finns det på Junespelen, Kalvinknatet och John Bauer Trail Run.

Vet ni redan nu att det finns något/några datum som inte passar er så vill vi att ni meddelar friidrott@ikhp.se, detta senast den 23 mars. Därefter kommer funktionärsuppgifterna placeras ut.

De 13 april kommer vi att hålla en enkel funktionärsutbildning där vi går igenom de mest grundläggande av regler vid en friidrottstävling.

Junespelen 
Sektionen

« TillbakaCopyright © 2011 IK Hakarpspojkarna • Norra Klevaliden • 561 93 Huskvarna
Tel: 036-13 30 54 • Bankgiro: 920-2987 • Swish-nummer: 1233930344 • E-post: kansliikhp.se

Medlemsinloggning | Webbplatsen använder cookies