Team Sportia

Nyheter

IKHP på väg mot 10-mila 2019

Skapad December 09 2018 kl 10:10 PM
.

I helgen drog IKHP:s juniorer och seniorer till Skåne, eller mer specifikt Osby, för att fokusera en helg på teknik och framförallt bilda sig en uppfattning av terrängen där tiomila ska hållas 2019.

Lägret började på fredagen med nattorientering där syftet givetvis var att komma fram till en bra taktik för nattsträckorna. Kartan var endast några hundra meter från kommande tiomila-TC och innebar en bitvis racerterräng med ett mycket roligt stignät. 

Dagen efter bjöd på ytterligare två bra träningar. På förmiddagen gav vi oss ut på helgens fartpass i form av en spännande stafetträning i Kullaskogen. Passet bestod av två slingor i en klurig och betydligt mer kuperad terräng än fredagens nattpass. 
Under lunchen diskuterade vi fredagens träning under ledning av Arvid och Filip och sammanfattade våra gemensamma tankar om nattekniken inför kommande tiomila. 

Eftermiddagspasset bestod av en "stjärnbana" med möjligthet att förlänga och förkorta där man ville. Även detta pass var mer lågintensivt och gav möjligheten att springa med någon och analysera. 
På kvällen diskuterade vi dagens pass under ledning av Gabriella och Marianne och drog en hel del bra slutsatser av dagens teknikpass. 

På söndagen rullade bussarna 9:15 mot Tågaröd och den sista träningen som utgick från Göingarnas klubbstuga. Där väntade olika banor som var ca 6km. Träningstid och fart var valfritt men liksom resten av passen var fokuset på tekniken. 

Det var med glada miner vi rullade hem till Huskvarna igen efter en spännande och lärorik helg. Ett extra tack till de ledare som fick ta Lennarts plats och såklart till alla deltagare som kämpat hårt och peppat alla på träningarna. 


/Hilda H Johansson

« Tillbaka

Copyright © 2011 IK Hakarpspojkarna • Norra Klevaliden • 561 93 Huskvarna
Tel: 036-13 30 54 • Bankgiro: 920-2987 • Swish-nummer: 1233930344 • E-post: kansliikhp.se

Medlemsinloggning | Webbplatsen använder cookies