Team Sportia

Medlemsinfo

Axamo 2019 - Ett triathlon mitt i veckan - Bemanning mm

Skapad May 29 2019 kl 5:57 AM

Nu är det inte långt kvar till årets säsong av Axamo drar igång. Inför denna säsongen valde gänget som fixade med allt inför Axamo att ta ett steg åt sidan och IKHP behövde då en ny ansvarig för Axamo. Jag tog på mig ansvaret att axla deras roller. Det känns tryggt då det Axamo är sedan länge ett väl inkört projekt. För er som inte vet vem jag är heter jag Martin Tjäder. Jag har varit medlem i IKHP Triathlon sedan i höstas, och gick i början av maj in i styrelsen för sektionen. Tack vare Axamo förra året och tillsammans med Ironman 70,3 fick jag upp ögonen för sporten och för föreningen. Nu är triathlon det bästa jag vet. Jag är 28 år gammal och bor här i Jönköping med min sambo, och våra 3 små hårbollar till katter. Om vi inte mötts kommer våra väger säkerligen korsas någon onsdag på Axamo i sommar. 

 Det som idag skickas är en lista på funktionärer som täcker de 12 underbara onsdagskvällarna som väntas komma framöver, från onsdag den 12 juni, vecka 24 tills den 28 augusti, vecka 35. 

Bemaningslista 2019: Funktionärslista Axamo 2019.docx

 Upplägget kommer vara detsamma som förra året med 4 personer per vecka. Tanken är att varje vecka ska en person ha huvudansvaret för gruppen. Dessa personer har jag säkerställt och tilldelat datum utefter deras tillgänglighet. Det är personerna som är markerade med grön text i funktionärslistan. 

 Resterande personer från triathlonsektionen har jag slumpvis fördela per vecka, på det viset kommer det att räcka med att man får ett funktionärspass på hela säsongen. Ifall man tycker att det är hemsk kul att vara funktionär på Axamo är det bara att säga till så finns det all möjlighet att få hjälpa till flera gånger. Då sätter jag upp er på reservlistan, som personer som har svårt att byta tider som inte passar kan fråga. 

 Jag förstår att det kommer vara många som inte kan specifikt tilldelade datum. Och i första hand vill jag att man byter tider med varandra. Det är upp till er som inte kan tiderna ni blivit tilldelade att hitta en lösning med någon annan på listan. Notera att det inte går att byta med personen som har huvudansvar för en vecka.

 För att vi ska få koll på att vi har manskap på plats vill jag att man återrapporterar till mig att man tagit del av informationen, säger att man kan tilldelat datum. Eller om man inte kan, säger vem man har bytt datum med. Ni kan kontakta via nedan alternativ. Jag är en 90-talist så tittar igenom sociala medier minst 20 gånger per dag! 

 Mail -  martintjader@hotmail.com

 Messenger – Martin Tjäder

 Nu hoppas vi på en lite mer regnig sommar, men att solen skiner 12 onsdagar framöver. I skrivande stund är det 15 grader i sjön. 

 Med vänlig hälsning / Martin Tjäder 

« Tillbaka

Copyright © 2011 IK Hakarpspojkarna • Norra Klevaliden • 561 93 Huskvarna
Tel: 036-13 30 54 • Bankgiro: 920-2987 • Swish-nummer: 1233930344 • E-post: kansliikhp.se

Medlemsinloggning | Webbplatsen använder cookies